rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

🚨 L'autòpsia de la nena degollada a Mataró confirma l'assassinat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

Un nen, a punt de morir arrossegat pel desguàs d'una piscina

Els fets van tenir lloc a Sudàfrica fa unes setmanes, però s'han conegut ara

Sam Leathes va acabar sobrevivint. Foto: The Sun

 

Una família britànica va estar punt de patir, les passades vacances de Pasqua, una desgràcia. Tot plegat va passar mentre la família es relaxava a casa d'un amic seu, quan Lucinda, la mare, era a una piscina d'hidromassatge amb els seus fills Alfie, de 7 anys, i Sam, de 5. L'alarma es va crear en el moment en què el nen es va submergir en les bombolles i, passats uns segons, no va tornar a sortir a la superfície.

 

Quan la mare es va submergir per estirar-lo, va notar que alguna cosa el subjectava i que no podia retornar-lo a la superfície. La part inferior del nen estava del tot abocada al desguàs i la forta pressió de l'aigua el mantenia encallat en aquell punt. La succió era tan forta que a la mare li era del tot impossible treure el nen del punt on es trobava.

 

Histèrica, va avisar al seu marit i a l'amic que els havia convidat a casa seva, que uns segons després van provar de fer el mateix però tampoc van aconseguir treure el nen. Va ser quan van trobar els botons de la banyera que van poder aturar la succió i van treure el nen de la superfície. Sam presentava símptomes d'ofegament, amb els llavis morats i la pell molt grisa.

 

Tot i això, un metge va poder salvar-lo i Sam es va recuperar d'un espant considerable, juntament amb la seva família. Ho explica 'The Sun'.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris