Un nen autista aconsegueix milions d'amics després que el seu pare denunciés el cas en Facebook

Christopher va posar que no tenia cap amic en un exercici de classe

Imatge del Christopher. | Cedida
 
Bob Cornelio, el pare d'un nen autista de Nova Jersey a Estats Units, es va adonar d'una trista realitat quan va acudir a l'escola del seu fill dijous passat a la nit i va veure un projecte realitzat per ell en una de les parets. Allá va veure un exercici del seu fill en una paret, li va fer una foto, en arribar a casa ho va llegir i llavors li va caure el món al terra. El seu fill havia escrit 'Ningú' com a resposta a 'Alguns dels meus amics són?.' L'exercici consistia a emplenar un qüestionari per conèixer més sobre l'alumne i Christopher va posar que la seva professora és la senyoreta Feid, que el seu menjar favorit és la pizza, que el seu esport preferit és el futbol i que els seus amics són... 'cap'

«En general, he d'esbrinar el que Christopher està tractant de dir, com la seva manera de parlar és molt senzilla; molt blanc i negre», va afirmar el pare. Tristament va confessar que sap que el problema del seu fill no té una solució fàcil i vol que el dolor desaparegui. «La realitat és que he de confiar en la compassió dels altres a ser increïblement comprensius amb la fi només d'asseure's al costat d'ell, dialogar amb ell, i fer que se senti inclòs», va escriure en Facebook. «Mai cinc lletres m'havien dolgut tan profundament. Sé que aquesta desconnexió li fa sentir sol i trist», va dir tristament afectat.

Per aquest motiu Cornelius va compartir el cas en el seu compte de Facebook i va demanar als pares que parlessin amb els seus fills dels nens que sofreixen malalties com la del seu fill. També confessa que no sabia que els seus companys l'excloïen perquè no havia percebut cap tipus de crueltat per la seva banda. El missatge s'ha convertit en viral i s'ha compartit més de 41.000 vegades. Com a resposta molts nens han enviat vídeos a Christopher per dir-li que «qui ser els seus amics per sempre».


Comentaris

envia el comentari