Un nen de 13 anys escriu una duríssima carta abans de suïcidar-se per assetjament escolar

Les denúncies de la seva família no van tenir cap efecte

Daniel Fitzpatrick. | Cedida.

«Escric aquesta carta per explicar la meva experiència all Holy Angels Catholic Academy». Així comença la desesperada carta que Daniel Fitzpatrick tenia a les seves mans quan la setmana passada la seva germana gran va trobar el seu cos sense vida al terrat de casa seva.

Daniel Fitzpatrick, de 13 anys, es va suïcidar després d'escriure una dolorosa carta on expressava la seva desesperació perquè gairebé ningú el va ajudar. Patia l'assetjament dels seus companys de classe al col·legi novaiorquès de Long Island al que assistia. Malgrat les denúncies dels seus pares, no es va solucionar el problema.

A la missiva el petit Danny, com li deien els seus, relatava com havien transcorregut els fets. Revelava els noms dels nens que li van fer la vida impossible i explicava com els professors no feien res per ajudar-lo. Només va haver-hi una professora, la senyoreta D’Álora, qui va intentar remeiar el sofriment sense gaire èxit.

La carta escrita pel nen. | Cedida.

«Al principi estava bé. Tenia molts amics, bones notes i una bona vida, però tot va canviar. Els meus antics amics van canviar. Van deixar de parlar-me i jo vaig deixar de caure'ls bé. El sisè curs va arribar i el meu amic Anthony em va fallar i jo li vaig fallar a ell. Antony la va prendre amb mi i em va assetjar amb John, Marc, Jose i Jack. Ho feien constantment fins que em vaig barallar amb ell. Vaig acabar amb un dit petit trencat», exposava Danny a la carta de comiat. La família del nen mort ha estat l'encarregada de fer pública la carta al diari New York Daily News per denunciar el que ha passat.


Comentaris

envia el comentari