rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Un òptica acusada d'homicidi involuntari per no haver detectat un problema als ulls d'un nen

El judici ha començat aquesta setmana

Vincent Barker va morir per un problema que probablement es podria haver evitat. Foto: The Sun.

 

Vincent Barker va morir el juliol de 2012, cinc mesos després de la revisió ocular d'un centre d'Ipswich, a Anglaterra. Els pares van denunciar a l'òptica que va atendre el nen a la qual acusen d'homicidi involuntari. Aquesta setmana ha començat el judici i en el cas que la dona sigui declarada culpable, podria ser condemnada a cadena perpètua, segons The Sun.

 

L'acusació sosté que si la dona hagués realitzat la seva feina correctament, l'infant hauria rebut el tractament adequat i s'hauria salvat. La mare ha declarat que va portar el seu fill a una revisió ocular perquè tenia migranyes i sospitava que necessitaria portar ulleres. L'advocat ha explicat al judici que durant la prova el nen no va mostrar signes de ser sensible a la llum, però que l'òptica no va dir ser sobre aquesta qüestió durant l'examen i va sentenciar que no tenia cap problema de visió. Així, la dona no va detectar els discos òptics inflats als ulls, que signifiquen que el pacient patia un edema de papil·la. Una malaltia, que segons l'acusació, qualsevol òptica hauria d'haver detectat i que si no ho va fer és una negligència greu.

 

El nen va morir un dia que van trucar la seva mare dient que estava malalt i la mare el va anar a recollir. El seu estat de salut va empitjorar durant la tarda i a la nit el van traslladar a l'hospital, on el van intentar reanimar sense èxit.

 

Honey Rose és l'òptica acusada. Foto: The Sun.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris