Un pare mor d'un atac de cor després de ballar amb la seva filla el dia de la seva boda

La seva dona ha compartit el seu dolor a Facebook i ha animat a tots els usuaris a que aprofitin cada moment de la seva vida

Tim Buchanan ballant amb la seva filla minuts abans de morir. | Cedida.

 

Tràgiques noces les que van tenir lloc a Costa Rica. Un nord-americà va morir pocs minuts després de ballar amb la seva filla el dia de la seva boda. El pare, Tim Buchanan, va caure desplomat al terra després de patir un atac de cor. Buchanan, era un detectiu de Carolina del Sud que es desvivía per la seva filla i la seva família. La tràgica notícia va ser anunciada a través de Facebook per la pròpia oficina del xèrif, via que ha utilitzat també la seva dona per compartit el seu dolor, animant a tots els usuaris a que aprofitin cada moment de la seva vida.

«Ell era l'ànima més bella que he conegut i mai serà el mateix sense ell. Sé que ens estimava, a mi i a la nostra família. Mai se sap quan serà l'última vegada. Aprofiteu cada moment», escrivia la seva dona a la xarxa social. Segons informa FOX 46, un amic de la família ha decidit obrir una pàgina de recaptació de fons per ajudar amb les despeses a la vídua. En poques hores, la iniciativa ha aconseguit superar els 15.000 dòlars.


Comentaris

envia el comentari