Un policia fora de servei salva dos germans d'ofegar-se a Mallorca

La bandera vermella onejava a la platja però els dos nens van aprofitar per entrar i sortir de l'aigua perquè ja no hi havia socorrista

Imatge de l'agent. | Policia Nacional.

Un agent de la policia espanyola fora de servei s'ha convertit en un heroi. El policia, que es trobava gaudint d'un dia de platja a Son Serra de Marina, a Mallorca, aquest passat diumenge va salvar la vida de dos petits que estaven a punt d'ofegar-se. La bandera vermella onejava a la platja però els dos nens van aprofitar per entrar i sortir de l'aigua perquè ja no hi havia socorrista. Segons explica la Vanguardia, el fort corrent els va arrossegar i quan van veure que s'allunyaven molt de la sorra van començar a cridar.

En aquest moment va ser quan el policia els va veure i es va llançar a l'aigua per salvar els nens. El primer a treure de l'aigua va ser la nena de 10 anys, que ja havia esgotat les seves forces i començava a enfonsar-se. Pel que fa a l'altre nen, el seu germà de set anys, va ser rescatat a continuació. L'agent ha explicat que els nens estaven a la pitjor zona possible, on el corrent copejava amb més força.


Comentaris

envia el comentari