rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

PREVISIÓ MÉTEO

Possible onada de calor de cara a la setmana que ve

Un policia fora de servei salva dos germans d'ofegar-se a Mallorca

La bandera vermella onejava a la platja però els dos nens van aprofitar per entrar i sortir de l'aigua perquè ja no hi havia socorrista
Imatge de l'agent. | Policia Nacional.

 

Un agent de la policia espanyola fora de servei s'ha convertit en un heroi. El policia, que es trobava gaudint d'un dia de platja a Son Serra de Marina, a Mallorca, aquest passat diumenge va salvar la vida de dos petits que estaven a punt d'ofegar-se. La bandera vermella onejava a la platja però els dos nens van aprofitar per entrar i sortir de l'aigua perquè ja no hi havia socorrista. Segons explica la Vanguardia, el fort corrent els va arrossegar i quan van veure que s'allunyaven molt de la sorra van començar a cridar.

 

En aquest moment va ser quan el policia els va veure i es va llançar a l'aigua per salvar els nens. El primer a treure de l'aigua va ser la nena de 10 anys, que ja havia esgotat les seves forces i començava a enfonsar-se. Pel que fa a l'altre nen, el seu germà de set anys, va ser rescatat a continuació. L'agent ha explicat que els nens estaven a la pitjor zona possible, on el corrent copejava amb més força.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris