TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

Un policia i un militar lluiten per la seva vida després que un confongués a l'altre per lladre

Es van sentir fins a deu trets

 

Surrealista situació a Brasil. Dos policies de paisà estan lluitant per la seva vida després que es disparessin mútuament en una farmàcia. Els fets van tenir lloc després que el policia civil Olivera Gabriel Torres passés pel carrer i confongués el militar Edilson Barreto da Silva per un lladre quan aquest anava a pagar uns medicaments.

Les sagnants i explícites imatges mostren fins a quin punt va arribar la baralla. Segons el Daily Mail, quan Torres va demanar a Silva que s'aixequés la samarreta per mostrar-li la seva arma l'altre va intentar agafar la seva arma i en aquest moment Torres li va disparar i va esclatar un tiroteig amb més de deu trets.

 

«Malgrat que l'home cridava que és policia militar, l'agent de la Policia civil seguia disparant. Va ser aterridor», va afirmar un testimoni. El militar va resultar greument ferit en la vena femoral i l'abdomen i el policia va sofrir ferides en la cara. Tots dos homes van ser portats a l'hospital Dr. José Frega, on van ser operats a causa del caràcter extremadament greu de les ferides.

El departament de Seguretat Pública i Defensa Social va afirmar que la causa de l'ocorregut va ser que tots dos estaven vestits de civil i que no es van reconèixer com a policies.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris