Un professor escriu una carta als seus alumnes per motivar-los

Un dels nens va plorar d'emoció a llegir les seves paraules

A Rylan li van caure les llàgrimes després de llegir la carta del seu professor. Foto: Cedida.

 

 

Rylan és un nen de nou anys que un dia va arribar de l'escola i li va explicar a la seva mare que havia plorat en classe i que se sentia avergonyit. La dona es va preocupar i li va preguntar què havia passat, però quan va saber el veritable motiu la va envair una sensació de felicitat i va decidir compartir-ho amb tothom a través del seu compte d'Instagram, com explica rolloid.net. El que va succeir és que els alumnes de la classe de Rylan eren a punt de realitzar els seus primers exàmens d'avaluació del nivell del col·legi. Molts nens senten pressió i s'angoixen davant aquest tipus de proves, així que un professor va decidir escriure'ls aquesta bonica carta per motivar-los:

La setmana que ve realitzareu els exàmens ISTEP de matemàtiques i lectura, dues setmanes després realitzareu el test de IREAD. Sigues el dur que heu treballat, però hi ha alguna cosa important que hauríeu de saber.

Les proves ISTEP i IREAD no avaluen totes les coses que us fan únics i especials. Les persones que creen aquestes proves i les avaluen no saben com sou cadascun com ho sé jo, i ni des de lluny com ho saben les vostres famílies.

No saben que alguns de vosaltres podeu parlar dos idiomes o que podeu cantar, dibuixar, ni tampoc coneixen el vostre talent pel ball. No saben que els vostres amics confien en vosaltres, que el vostre riure pot il·luminar el dia més fosc, o que la vostra cara es posa vermella quan sentiu timidesa. No saben si participeu en algun esport, o si ajudeu als vostres germans després de l'escola. No saben si ets amable, digne de confiança, reflexiu...ni que cada dia intenteu fer-ho tan bé com sigui possible.

La puntuació que obtingueu d'aquests exàmens us dirà alguna cosa, però no us ho dirà tot. Aquestes proves no us defineixen. Hi ha moltes formes de ser intel·ligent. Sou intel·ligents! Sou la llum que il·lumina els meus dies i la raó per la qual em sento feliç quan vinc a treballar. Així que enmig de totes aquestes proves recordeu que no hi ha cap forma d'avaluar les coses que us fan increïbles.

Tot el que us demano és que feu tot el que pugueu i no us rendiu. Heu estat treballant per això des de la guarderia i esteu preparats! Crec en vosaltres!

La mare va voler mostrar la carta amb una fotografia a Instagram. Foto: Cedida.

 


Comentaris

envia el comentari