Un violador, detingut gràcies a les mossegades del gos de la víctima

Una dona va ser atacada mentre passejava al seu gos a Madrid

Agents de la Guàrdia Civil han detingut a un home per agredir sexualment una dona mentre passejava amb el seu gos a Colmenar Vell, ha informat a Comandància de la Guàrdia Civil de Madrid. Els fets van tenir lloc el passat 19 d'agost sobre les 05.30 hores de la matinada mentre una dona passejava el seu gos als voltants d'un pipican quan va ser sorpresa per un home que es va abalançar sobre ella, agredint-la sexualment. En resposta, el gos de la víctima va atacar a l'atacant, mossegant-li el cos.

Després de tenir coneixement dels fets, immediatament, la Guàrdia Civil de Colmenar va engegar el dispositiu de cerca de l'autor dels fets. La recerca iniciada arran de les informacions recollides apuntava un veí de la localitat com a principal sospitós, sent determinant el fet que aquest subjecte presentés lesions compatibles amb les produïdes per la mossegada del gos de la víctima.

Una vegada localitzat gràcies a la identificació i coincidir les lesions amb la mossegada del gos, es va procedir a la detenció del mateix, sent F.J.R.A., espanyol, de 23 d'edat, amb antecedents per delictes contra el patrimoni, incendi amb perill per a les persones, aldarulls i amenaces en l'àmbit familiar, així com consum de drogues, a qui s'imputa per aquests fets un delicte d'agressió sexual.


Comentaris

envia el comentari