Una adolescent va ser violada per més de 130 pedòfils abans de fer els disset anys

La policia va detenir quinze persones arran dels fets

Tres dels detinguts. | Upsocl.

Una noia britànica de disset anys va ser violada per 137 pedòfils abans de fer els disset anys. Aquesta odissea va començar el dia en què la protagonista de la història va ser violada per primer cop per Nigel de Greaves, després que la segrestés amb dotze anys i la lligués a la part de darrere del seu vehicle. Després d'aquest incident, la nena va ser enviada a un hospital psiquiàtric, però tenia tanta por que no li va poder explicar a ningú qui havia sigut el seu agressor. Després, i mitjançant Facebook, un home anomenat Ian McGlasson, de 51 anys, es va fer passar per conseller i es va oferir a ajudar-la. Plena d'inseguretats, va accedir a reunir-se amb ell.

La parella es va reunir en un cafè de Birmingham i, després de la conversa, McGlasson la va portar fins a una habitació per violar-la. Fruit de la por, no va ser capaç d'evitar-ho. Temps més tard, l'home es va disculpar amb ella i, per tal d'aconseguir-ho, la va convidar a una sessió de teràpia tot un cap de setmana. Ella va acceptar.

Allí, la protagonista de la història va confessar haver estat drogada i despertar lligada al llit amb l'home violant-la sense descans. Aquest, però, va ser l'inici de constants violacions per part de diversos pederastes; McGlasson i una altra parella —William Hanna i Diana Whitehouse— la van amenaçar de matar-la si no accedia a quedar amb els homes que ells li exigien. Cada trobada era gravada per una càmera i es penjava a Internet per tal de captar noves persones que abusessin d'ella.

Tot plegat, però, va acabar quan la seva mare va descobrir un missatge a Facebook del qui deia ser el nuvi de la seva filla i la policia va engegar una investigació. El cas va acabar amb quinze persones detingudes i la infància de la nena destruïda.


Comentaris

envia el comentari