rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Una altra testimoni del cas Torbe: «Em van obligar a gravar bukkakes amb 50 homes»

Vuit noies han denunciat abusos del productor

El productor porno Torbe. Foto: LaInformación

 

El cas Torbe es va fent gros i cada dia se'n van coneixent més detalls. Diverses dones s'estan sumant a la principal font de la policia per desarticular la presumpta trama del productor, un total de vuit segons ha explicat la policia. 'El País' publicava aquest dimecres una entrevista amb una de les noies, que comentava que va començar a treballar amb Torbe perquè «li agradava el sexe i aconseguia diners fàcilment».

 

Però la dona ha revelat que, tot i que el productor l'havia començat tractant bé, la va anar arraconant amb el pas del temps. «Em va tractar malament i anava als bukkakes però em deixava darrere de les càmeres», comentava. Aquestes escenes, amb diversos homes ejaculant sobre una dona, han portat polseguera perquè la mateixa actriu hauria estat obligada a participar-hi amb més de 50 homes en set ocasions.

 

«Em va fer rodar una escena en què em va vexar, humiliar, insultar i amenaçar», comentava l'actriu, que explica que Torbe l'hauria pressionat per gravar vídeos privats amb ell i altres famosos. Ho explica La Información.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris