Una australiana paga 444 euros per salvar la vida d'un peix de 10 euros

L'animal es va empassar accidentalment una pedra de la peixera. La seva propietària, Emma Marsh, el va portar a la clínica veterinària d'urgència

Emma Marsh, de 21 anys, va pagar 444 euros per salvar la vida del seu peix | The Courier Mail

Emma Marsh, de 21 anys i de Brisbane, Austràlia, va pagar 444 euros per salvar la vida de Conquer, un peix que li havia costat deu euros. Tot va començar quan l'animal es va empassar accidentalment una pedra de la seva peixera, segons informa el mitjà australià Courier Mail. A causa de la seva grandària, Conquer no va poder escopir-la així que Emma va decidir portar-lo a la clínica veterinària. L'objecte bloquejava la via respiratòria i s'estava asfixiant.

La veterinària Emma McMillan va assegurar sentir-se sorpresa per la grandària de la pedra. «Ell pesa 13 grams i la seva longitud és de només 5 cm, la grava era aproximadament de 9 mm de llarg i estava atrapada en sentit longitudinal», va explicar. Per extirpar la pedra, McMillan i el seu equip van posar anestèsia en l'aigua del peix, quan es va adormir, van començar el procés.

Amb una pinça, la veterinària va aconseguir treure la pedra. La propietària del goldfish va pagar 444 euros per la consulta d'urgència, l'anestèsia i la nit a l'hospital veterinari. El seu peix li va costar només 10 euros. Emma no té cap dubte de què va valer la pena: «Tracto als peixos com si fossin qualsevol altre animal domèstic», va dir.

Amb una pinça la veterinària va aconseguir treure la pedra | Facebook: Brisbane Bird and Exotics Veterinary Services


Comentaris

envia el comentari