Una cadena de supermercats ven joguines sexuals al costat de medicines per nens

Una mare es va quedar atònita quan el seu fill de deu anys va anar a buscar un xarop i va tornar amb un anell vibrador pel penis

La cadena de supermercats ASDA s'ha vist immersa en un cas força polèmic. En un dels seus establiments del Regne Unit una mare va enviar al seu fill, de 10 anys, a buscar un medicament infantil anomenat Calpol. La sorpresa va arribar, segons informa el diari anglès The Sun, quan el nen va tornar amb un anell vibrador pel penis. Després de prendre-li l'«artefacte» al seu fill, la mare va comprovar que les joguines sexuals de la marca Durex es trobaven just al costat de les medicines per a nens, fet que la va indignar.

Com és normal, el nen va preguntar a la mare quins tipus de joguina era, deixant-la atònita i provocant que es queixés a l'encarregat d'aquest supermercat. La resposta d'aquest va ser la següent: «Oferim una àmplia gamma de productes per a tota la família. Ens assegurem que els nostres productes per adults es mantenen fora de la línia de visió i abast dels nens». Segons sembla, no acaba de ser ben bé així.

Imatge amb els medicaments i els productes de Durex al mateix prestatge. Foto: Cedida.

Passadís on es trobaven els productes, al costat de la secció per a nadons. Foto: Cedida.


Comentaris

envia el comentari