IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una cambrera escriu una carta com a resposta a l'ofensa d'una clienta

La dona va insinuar que la cambrera coquetejat amb el seu marit

Jessica Morris és una cambrera d’un restaurant que es va topar amb la desagradable visita d’una parella que s'acabava de casar. La resposta per part d’ells, especialment de la dona, no es va traduir amb una propina d’agraïment, sinó una nota molt ofensiva.

Segons explica Upsocl, Morris va intentar ser simpàtica amb la parella en tot moment i fins i tot quan li van preguntar si podien dir-li pel diminutiu «Jess», ella els va dir que la podien cridar com volguessin, inclús per «idiota». Això li va fer molta gràcia al marit que va estar-la anomenant així durant tot el sopar. Tot semblava que anés bé, però a l’hora de recollir el compte l’esposa no li havia deixat ni un cèntim per ella només un escrit al tiquet que deia: «Ell és el meu marit! Busca’t el teu! Bona sort».

La nota que li va escriure la clienta. Foto: Upsocl.

Aquest fet va indignar profundament la cambrera, que només havia procurat ser cordial i gentil amb aquells clients. Per això, va decidir escriure aquesta carta com a resposta:

Estimada Jenny,

Volia que sabessis que el cambrer que era a la secció davant de la meva, al qual li vaig estar PARLANT i preguntant coses cada cert temps mentre tu seies a la meva taula, ÉS EL MEU marit. Que el vaig trobar pel meu compte i que es veu millor que el teu. També volia que em perdonessis perquè el meu espòs em va portar a un creuer per la meva lluna de mel i no a un restaurant. A més, el MEU MARIT mai em faria sentir tan insegura per tenir la necessitat d'escriure una nota tan terrible a una cambrera i fer-la sentir de la manera que tu has fet.

Així que Jenny, aquí va un consell de vida de part meva. La teva inseguretat com a dona és angoixant. Tingues orgull propi en la relació que tens amb el TEU espòs perquè no hagis d’ofendre algú per creure't superior. Especialment a una cambrera que viu de les seves propines i les necessita per ajudar el seu marit a pagar els comptes. Una altra cosa Jenny, espero que t'agradi el bolígraf perquè és un regal meu per a tu. D'una RECENT CASADA per a una altra.

PS: el meu marit diu que pots seure a la seva secció la propera vegada i d'aquesta manera no t’hauràs de preocupar tant perquè el teu marit coquetegi amb una cambrera. Potser puguis veure el seu anell millor del que vas veure el meu.

Signatura, Jessica. La dona que vas ofendre en pensar una cosa tan lletja com que intentava coquetejar amb un home que està amb la seva muller.


Comentaris

envia el comentari