Una companyia naturista busca treballadores per netejar cases totalment nues

L'empresa anglesa admet que la majoria dels seus clients són homes

Una noia treballa netejant en una casa completament nua | MailOnline

Encara que sembli una bogeria, una empresa anomenada Naturist Cleaners ofereix treball a dones de la neteja per treballar a diverses cases per 51 euros l'hora i totalment nues. L'empresa, amb seu a Londres, assegura que aquest estil de treball s'està fent cada vegada més popular, doncs les seves empleades ajuden a convertir una tasca típicament avorrida en «una de les més divertides». A l'anunci, l'empresa escriu: «estem buscant dones de la neteja naturistes que puguin netejar nues cases privades. El treball requereix fer tota la neteja general com treure la pols, ordenar, aspirar, regar les plantes, posar la rentadora, planxar la roba i netejar les finestres».

La publicació està acompanyada per imatges de dones que realitzen les seves tasques de neteja sense roba. Segons MailOnline, l'empresa té 900 seguidors en Facebook i sembla estar buscant expandir-se després de començar a la capital fa ja dos anys i mig amb anuncis locals en llocs com Peterborough, Surrey i Southport. La propietària, Laura Smith, assegura que la companyia opera com una agència i que només busquen dones perquè la majoria dels seus clients són homes.

Una noia treballa netejant en una casa completament nua | MailOnline

 

«Som un dels principals proveïdors de serveis de neteja naturistes i nus de Regne Unit», afirma Laura, assegurant que els seus clients poden triar «la treballadora que s'adapti més a les seves preferències». Segons el seu lloc web, els preus van des de 75 a 51 euros l'hora, i també ofereix treballadores completament vestides amb «un uniforme de treball adequat», cobrant menys de la meitat que les que van nues. L'empresa descriu a les seves treballadores com a «belles, divertides i intel·ligents, genials per tenir-les a prop». «És el tipus d'experiència que mai s'oblida i que podria deixar-te amb un somriure en la cara durant tota la setmana», assegura Laura Smith.


Comentaris

envia el comentari