Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una concursant de Quiero Ser abandona perquè se sent «enganyada»

Celia Fuentes participava al programa de Sara Carbonero
Imatge de Sara Carbonero. | Cedida.

 

El nou programa de Sara Carbonero segueix donant guerra. Si la falta d'audiència ja havia obligat a canviar de canal, ara una concursant ha explicat alguns secrets del programa. Celia Fuentes ha detallat a Vanitatis que se sent «enganyada». Ella assegura que «era tot un guió i m'obligaven a dir coses que no eren certes». En aquest context, Fuentes afirma que no és una «filla de papà», que ha estudiat Màrqueting i ADE i que treballa a Indra però que el format no li va permetre explicar-ho. De fet, compta amb el suport de tots els seus companys quan critica que «teníem una persona que malmetía entre nosaltres perquè discutíssim».

 

El dia que Celia Fuentes va decidir marxar de Quiero Ser, «la productora em va demanar que anés a gravar la meva sortida, però a mi ningú ningú em fa fora». Segons comenta, d'aquesta manera rescindia el contracte amb la productora Mandarina i ara tot es troba en mans dels seus advocats perquè l'acusen de incomplir-lo. La seva defensa al·lega que ambdues parts van arribar a un acord i que «el programa busca ridiculitzar a la gent i els obliguen a discutir-se uns amb els altres per 1.000 euros al mes».

 

Per la seva banda, la productora ha recalcat que cadascú és lliure de dir el que vulgui i Laura Otero, una altra concursant, també ho ha negat. D'altra banda, una altra de la les participants, Cristina, ja va acusar al format d'haver-la enganyat.

 

Celia Fuentes. | Instagram.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris