ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Una d'aquestes bessones no podia sobreviure, però una infermera va salvar-li la vida

Aquesta és la història de Kyrie y Brielle Jackson

La imatge de les dues bessones en vida. Foto: AldeaViral

Kyrie i Brielle Jackson són dues universitàries bessones de 20 anys que han explicat l'entendridora història dels primers dies de la seva vida. Van néixer amb 12 setmanes d'antelació i la seva vida corria perill causa de l'avançament del part. El seu pes era tan sols d'1 quilo quan van arribar a la vida, amb una esperança de vida escassa. Les van separar en dues incubadores i la situació de Brielle va anar millorant dia a dia, fins a estabilitzar-se.

En canvi, Kyrie no presentava un pronòstic optimista: els metges creien que no podria sobreviure. Però un obstacle més es va interposar en la seva història. Brielle va començar a plorar de manera contundent sense motiu aparent. La intensitat del plor era tal que li impedia respirar i el seu cos va començar a posar-se blau. En no trobar solució, una infermera va tenir una idea brillant que suposava saltar-se les normes de l'hospital: canviar d'incubadora a la petita i posar-la a la de la seva germana Kyrie, que lluitava per salvar la vida.

Tot d'una, en entrar en contacte amb ella, Brielle va deixar de plorar. Insitintivament, va posar un braç al voltant del cos de la seva germana, que en les hores següents va començar a progressar en el seu pronòstic mèdic. Va guanyar pes i va acabar igualant a la seva germana bessona. Totes dues han crescut sanes gràcies a l'obra d'una infermera que va salvar una vida tot i saltar-se una norma hospitalària.


Comentaris

envia el comentari