rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una decisió els hi va canviar la vida

Aquesta família va viure el pitjor moment de la seva vida
La família. | Cedida.

En un sol moment la vida d’aquests pares va canviar de forma radical per sempre. Però un any després els hi van passar tres miracles. El petit Kyle celebrava el seu cinquè aniversari als EUA, la seva terra natal. Aquest dia tan especial va anar juntament amb les seves germanes, Emma de quatre anys i Katie de dos anys, la seva mare Lori i la seva avia Cindy a un parc amb jocs infantils i després a una granja amb animals per tal de que els nens poguessin acariciar-los.

 

El dia va ser increïble per tots. Quan va arribar l’hora de tornar a casa, van pujar a una mini caravana i es van dirigir de nou al seva casa. De sobte, van arribar a un embús a la carretera. Lori, la mare, es va girar un moment per fer pessigolles al peu de la seva filla petita i jugar una mica amb ella, segons explica No lo Creo. Aquesta va ser l’últim cop que veuria a la seva filla riure. En aquell moment, un camió va impactar contra el seu vehicle de forma contundent. Sense frenar i amb tota la força de la velocitat, va colpejar fortament la part posterior on estaven situats els nens. La mare i l’avia van quedar inconscient a l’acte. Els nens van quedar tan greument ferits que van haver de ser portats a l’hospital més proper. Quan el seu pare Chris, va rebre la trucada, va anar directament a l’hospital, però va arribar molt tard. Les seves dues filles estaven quasi mortes.

 

Els pares encara tenien l’esperança del seu fill Kyle, però va estar tan malament que el van haver de desconnectar de la màquina que el mantenia amb vida. Aquesta gran pèrdua els va deixar terriblement impactats. Des d’aquell moment no volien veure a cap nen per evitar aquest record tan dolorós. Així que els pares van fer un pacte: van prometre no suïcidar-se. Tres mesos més tard del fatal accident, Chris i Lori van decidir tenir un fill novament, però aquest cop a través de la fecundació artificial. Llavors van intentar una fecundació amb deu òvuls i tres d’ells van ser exitosament fecundats, dos nenes i un nen. De fet, ells solament volien un fill, però quan es van adonar del resultat de la fecundació artificial, per a ells es tractava d’una senyal.

 

Quasi un any després de la mort dels seus fills, aquests pares van tenir tres bessons: Ashley, Ellie i Jake. Tot i això, segons la mare «ells mai substituiran a Kyle, Emma i Katie. Però de nou tot torna a ser felicitat a casa nostra. Un altre cop estem alegres, ja que ells omplen la nostra vida de nou amor, felicitat i somriures». Cal destacar que els tres bessons saben que van tenir tres germans. Les seves fotografies pengen en diversos llocs de la casa i els seus pares els hi parlen d’ells amb freqüència.

 

L'accident. | Cedida.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris