rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona apallissa la seva filla a davant de casa seva, a Barcelona

Una càmera de seguretat va gravar el succés

Una càmera de seguretat ha pogut enregistrar la brutal pallissa que una mare, de Barcelona, clava a la seva filla de 12 anys a davant del portal de casa seva. Els fets, que han quedat enregistrats en un vídeo exclusiu del Periódico, mostren com la nena s'escapa de la mare quan arriba al portal amb la compra, però instants més tard reapareixen.

 

És llavors quan la mare estira la nena dels cabells amb una força brutal, fins a tirar-la a terra per arrossegar-la de manera salvatge. El porter acaba intervenint-hi i, amb l'arribada de l'àvia i la germana, l'escena terrible acaba, amb les quatre pujant a casa. Les imatges, però, aterreixen el porter de l'habitatge, que tal com diu El Periódico, acaba trucant a la Guàrdia Urbana.

 

Els agents van acabar enduent-se els tres fills de la família i l'àvia a la DGAIA, on es decidirà qui se'n queda la custòdia. La nena era colpejada sovint a casa amb objectes de qualsevol mena, com ara penjadors o l'escombra, i rebia Whatsapps i amenaces de la seva mare. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris