Una dona de 82 anys deixa de pagar 96 euros del lloguer i la desonen

Es va negar a pagar un augment de quatre euros de lloguer cada mes durant dos anys

Nou cas de drama social. Una dona de 82 anys serà desnonada por no pagar 96 euros al barri barceloní de la Barceloneta. Es dóna el cas que Concepción Aparicio viu de lloger en un quart pis de 30 metres quadrats del número 24 del carrer de Vila Joiosa des desde l'any 1972. Vuitanta euros era el que pagava de lloguer però fa mesos que no té contracte segons el Periódico. El barri està ple de veins que cobren rentes baixes i un home que hauria comprat deu pisos, un d'ells el d'Aparicio, es trobava a la porta del seu domicili amb un manyà per tal de poder entrar al domicili.

Dóna la casualitat que una jutgessa hauria autoritzat el desonanemnt ja que l'anciana debia fins a 96 euros. Resulta que l'home hauria fet unes obres de millora i per aquest motiu li hauria pujat quatre euros al mes el lloguer a la inquilina, però aquesta no els va pagar durant dos anys perquè «el propietari no hauria fet cap millora».

Fins a 40 persones s'han aplegat a la porta de Concepción per evitar el desnonament. El propietari va intentar desallotjar-la el passat mes de març i juny però sense èxit. Finalment ahir el van poder evitar de nou i van acordar amb els representants del consistori que postposaven el desnonament fins al 17 d'octubre, quan la dona ja tingui un pis del Patronat Municipal de l'Habitatge.


Comentaris

envia el comentari