rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona descobreix una rata empanada en el seu menú

La nord-americana ha denunciat al restaurant per servir a la seva filla restes de rosegador
 
 
Imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari.cat

 

Rosemary Thomas ha denunciat a un restaurant de menjar ràpid de Nova York després que li servissin a la seva filla una rata fregida en comptes de pollastre. "Això és clarament una rata i tenen la barra de dir que tenen una qualificació de 5 pel Departament de Salut", ha denunciat Rosemary Thomas a través de la seva pàgina de Facebook. La dona ha compartit la foto de la rata que li van servir i escriu que només pot "pensar en altres persones que puguin haver menjat rata sense adonar-se".

Ha explicat en una entrevista al Daily News que després de servir el menjar a la seva neboda, germana i filla, van sofrir diarrees i vòmits. Tot i així, el Departament de Salut i Salut Mental va inspeccionar el restaurant el passat 21 d'abril i li va donar una qualificació d'aprovat. Sin embargo, en anteriors inspeccions de sanitat van trobar "evidències que hi havia rates vives presents a les instal·lacions".

 

La portaveu de l'empresa assegura al Daily News que l'amo de la franquícia havia contactat amb el Departament de Salut i que en una inspecció anterior va aconseguir una qualificació de 5, pel qual s'ha posat en contacte amb la família afectada per aclarir el succeït.

 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris