rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

ÚLTIMA HORA

🔴 Un accident al centre de Barcelona se salda amb dos ferits

Una dona envia una nota d'auxili en els deures del seu fill per salvar-se del seu marit

La víctima estava pràcticament segrestada al domicili familiar i el seu marit li controlava, fins i tot, els seus perfils de xarxes socials

La dona va demanar auxili mitjançant els deures del seu fill. Foto: Cedida.

 

 

Introduir una nota en els deures de classe del seu fill. Aquesta ha estat l'única via d'escapament que ha trobat una dona de Benalmádena per demanar auxili i fer pública l'amarga rutina que vivia per culpa del seu marit. Segrestada al domicili familiar des de feia anys i aïllada del món exterior, rebia pallisses contínuament sota una situació de control total. La desesperació va portar-la a escriure una nota explicant l'infern que estava vivint, introduint-la entre els fulls dels llibres del seu fill.

 

Per sort, una de les mestres del seu fill va trobar la nota i, després de llegir-la, es va posar en contacte amb la Policia. L'home va ser detingut gràcies a la mateixa professora, que va concertar una falsa tutoria amb els pares del nen al mateix centre escolar, facilitant la feina dels cossos policials. El presumpte agressor ha estat acusat d'un delicte de maltractament amb ordre d'allunyament de la seva dona i un dispositiu de seguiment.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris