rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona es venja del seu exmarit i aconsegueix treure-li la casa

Edith va seguir una molt bona estratègia, demostrant que la venjança és un plat que se serveix fred

La dona va aconseguir tornar a la seva casa. Foto: Cedida.

 

 

La venjança és un plat que se serveix fred. I és que de vegades, davant les circumstàncies que es poden donar, no queda més remei que actuar. Aquesta és la història de l'Edith, una dona que va preparar una venjança d'allò més enginyosa.

 

Després de 37 anys de matrimoni, Jake va abandonar a la seva esposa Edith per la seva jove secretària. La seva nova parella li va exigir viure en l'esplèndida mansió on Jake havia viscut amb la seva esposa. Com que ell disposava de millors advocats, va aconseguir quedar-se amb la casa.

 

Jake va donar tres dies a la seva dona perquè marxés. D'aquesta manera, Edith va passar el primer d'ells fent l'equipatge. El segon dia ho va dedicar a contractar un equip de mudança perquè s'enduguessin totes les seves coses i, el tercer dia, va cruspir-se un sopar amb el millor marisc i caviar, acompanyat d'una bona ampolla de Chardonnay. Quan va acabar de menjar, va recórrer cadascuna de les habitacions i va col·locar les restes del marisc i el caviar dins de les barres de les cortines. Després va netejar la cuina i va marxar.

 

Els primers dies de Jake i la seva secretària a la casa van ser com un conte de fades. Però, poc temps després, la casa va començar a fer molta pudor. Van netejar i van ventilar la casa el millor que van poder. Van revisar cada racó, els conductes de ventilació per si hi havia rosegadors morts, van col•locar ventiladors nous per tot arreu, van fumigar la casa i fins i tot van canviar les caríssimes catifes, però res d'això va funcionar. Els seus amics van deixar de fer visites, ja que ningú aguantava massa estona dins de la casa. Finalment van decidir mudar-se.

 

Un mes més tard, l'olor havia empitjorat i la casa seguia sense comprador. Com no podien vendre la mansió, Jake va haver de gastar-se una gran quantitat de diners en una casa nova. Va ser llavors quan la seva exdona va trucar-lo per preguntar-li com anaven les coses. Jake li va explicar tota la història sobre la mala olor i que havia hagut de posar la casa a la venda. Edith va escoltar educadament i, quan aquest va acabar de parlar, li va dir que trobava molt a faltar la casa i que estava disposada a accelerar els tràmits del divorci si li tornava.

 

Pensant que la seva exdona no sabia res de l'olor, va vendre-li la mansió al deu per cent del seu valor real, amb la condició que signés els papers del divorci aquell mateix dia. Ella va acceptar i, en unes hores, tot estava fet. Una setmana després, en Jake i la seva nova parella contemplaven traslladaven totes les seves pertinences a la seva nova llar, incloses les barres de les cortines.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris