Una dona juga amb els amics del seu fill al Twister despullada i èbria i denuncia que un d'ells va violar-la

La dona va ser detinguda i va perdre la custòdia dels seus fills

La dona va ser detinguda després dels fets. Foto: Cedida

Rachel Lehnart, una dona de 36 anys d'Evans a Geòrgia, va ser posada en llibertat condicional i va haver de pagar una multa de 600 dòlars després que fos condemnada per contribuir en els fets delictius d'un menor. La mare, alcohòlica, va ser arrestada, segons el The Sun, el passat mes d'abril per donar permís al seu fill adolescent i els seus amics per beure alcohol, fumar cànnabis i jugar a un joc despullats a casa seva. Lehnardt, que va créixer en un ambient mormó molt estricte, va acabar mantenint relacions sexuals al lavabo amb un dels nois després de jugar al Twister despullats.

  

  

A banda d'això, la dona s'hauria masturbat davant dels adolescents perquè se sentia «calenta» després de la seva cita al lavabo. Tot i així, la mare va denunciar en llevar-se, que hauria estat violada per un dels nois de 16 anys. Quan la dona, mare de cinc nens, va explicar els fets, va ser posada en mans de les autoritats. A més, quan el seu fill petit va explicar-ho als seus avis, la dona va perdre la custòdia dels seus fills.

  

  

Pel que fa a l'episodi de la suposada violació, l'advocat de Rachel Lehnart explicava que el violador hauria estat la parella de la filla d'aquesta. Així, segons la divisió de criminalística d'Augusta, la noia se sentia culpable perquè el membre de la seva parella era massa gran per a ella i, per això, hauria volgut mantenir relacions amb la seva mare. En un altre sentit, la dona de 36 anys va defendre les seves accions a través d'un comunicat emès pel seu advocat.

  

  

Ara, segons l'advocat de la dona, aquesta tornarà a l'església mormona després de comprometre's amb la seva fe i la seva família.


Comentaris

envia el comentari