rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una dona talla el penis al seu marit per una suposada infidelitat

L'home va negar en tot moment el que la dona li deia i ella va actuar sense que el seu marit ho esperés

Una infidelitat va passar factura al protagonista de la següent història. La senyora Aun era a la feina quan va començar a sentir rumors sobre el fet que el seu marit podria haver-li estat infidel amb una altra dona. En concret l'amant hauria estat la seva millor amiga, un fet que va propiciar el conflicte amb el marit només arribar a casa. Tot i així, el marit ho va negar tot.

 

Minuts després, i després d'una intensa discussió, el to de la conversa va baixar i, segons relata el mitjà 'Pattaya One', va passar a un to afectuós. Tot i així, quan l'home ja creia que tot havia passat, la dona va agafar un cúter i va tallar-li el penis, moment en el qual l'home va començar a cridar i els veïns van alertar-se. D'altra banda, però, va ser la mateixa esposa la qui va alertar els equips d'emergència del succés.

 

Ara, segons relata el mitjà, com a conseqüència de la pèrdua de sang a la zona genital, i encara que a l'home li vagin poder cosir el membre, els metges no asseguren que aquest pugui tornar a funcionar.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris