rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una emotiva història sobre assetjament escolar

Es tracta d'una carta anònima que corre per la xarxa amb el relat d'un noi

La pàgina NoloCreo comparteix aquesta emotiva història que corre per les xarxes sobre un cas d'assetjament escolar. Es tracta del relat anònim d'un jove que explica com es va fer amic d'un noi que patia assetjament a l'escola, i tot i que la història no dóna cap mena de dada i podria tractar-se d'un relat fictici, el missatge que transmet és realment important. La història comença quan el protagonista, un noi popular i esportista que cursa el primer any d'institut, veu a un dels seus companys de classe caminant cap a casa amb tots els seus llibres a sobre. El noi es pregunta perquè algú de la seva edat prendria tots els llibres cap a casa un divendres, ja que ell mateix, té plans per tot el cap de setmana, però sense arribar a cap conclusió decideix deixar estar el tema. Però tot canvia quan veu un grup de nois que corren cap al seu company i en arribar on és, l'empenyen, li tiren els llibres a terra, li peguen i li fan caure les ulleres.

 

Llavors el protagonista decideix recollir les ulleres i apropar-se a ajudar al noi, i li diu «aquests nois són uns porcs. Realment haurien de desaparèixer.» I el seu company, somrient li dóna les gràcies i es presenta, es diu Kyle. Aquí comença una amistat entre tots dos, el protagonista convida Kyle a apuntar-se als seus plans de cap de setmana i s'adona que s'ho passen molt bé junts. El dilluns al matí, el noi torna a veure a Kyle amb tots els seus llibres caminant cap a l'institut, en fer-li una broma sobre els músculs que desenvoluparà si segueix carregant tots els llibres, Kyle només riu i n'hi dóna uns quants per compartir la càrrega.

 

Des de llavors i fins a acabar l'institut, quatre anys després, els protagonistes es fan els millors amics. Llavors es comencen a plantejar què faran després de l'institut i com serà la seva vida. I a Kyle li toca fer el discurs de graduació, a hores d'ara ha crescut i s'ha convertit en un noi popular entre les noies. Però en sentir el discurs, el protagonista s'adona de la importància que el seu gest va tenir quatre anys abans.

 

«La graduació és un moment per agrair a tothom que t'ha ajudat a superar els anys durs. Els teus pares, mestres, germans, potser algun entrenador... però sobretot, els teus amics. Avui estic aquí i vull dir-los a tots vostès que ser l'amic d'algú és el millor regal que li poden fer a una persona.» Després d'aquesta introducció, Kyle va explicar la història de com es van conèixer i va revelar que aquell cap de setmana havia planificat suïcidar-se. Va dir que havia buidat la seva taquilla de l'institut perquè la seva mare no hagués de fer-ho després, i llavors mirant el seu amic va dir «Afortunadament, algú em va salvar de fer l'impronunciable». El protagonista va veure les cares d'agraïment dels pares de Kyle i es va adonar del poder que podia arribar a tenir una petita acció com la que ell va fer aquell dia. Aquesta història demostra com d'important poden arribar a ser els petits gestos.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris