rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una estafa d'una aplicació mòbil falsa de Gran Hermano afecta més de 10.000 persones

L'aplicació subscriu l'usuari a un servei de SMS de pagament
Gran Hermano 17. | Telecinco.

 

Gran Hermano ha arribat a la 17a edició i els seus fans continuen buscant informació complementària al programa de televisió. Aprofitant el fenomen imparable de seguidors, ha aparegut una aplicació falsa per a dispositius mòbils anomenada Gran Hermano 17, que subscriu els usuaris a un servei de SMS prèmium, i ja té més de 10.000 instal·lacions.

Es tracta d'una aplicació falsa, disponible a l'aplicació de descàrregues de Google Play Store de manera gratuïta, que demana el número de telèfon per accedir-hi. Una vegada ha aconseguit el número de telèfon, subscriu l'usuari a un servei de SMS prèmium de pagament amb un cost d'1,45 euros el missatge, cosa que pot arribar a traduir-se en més de trenta euros de despesa al mes.

 

Una vegada més, es recomana als usuaris que prestin especial atenció a l'hora de descarregar aquest tipus d'aplicacions i comprovin que es tracten de serveis oficials i no creats per tercers. En el cas de l'aplicació oficial de Gran Hermano, cal fixar-se que aparegui Mediaset España com a desenvolupador de l'app i les captures de pantalla dins del mercat d'aplicacions mostraran també que es tracta d'una creació de Mediaset, al contrari que en la falsa.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris