Una falsa infermera imparteix classes durant dos anys en una universitat

L'estafadora no deixava que gravessin ni fessin fotografies a les seves classes

La dona que es va fer passar per infermera i va impartir dos anys de classes. | Cedida.

 

Segur que alguna vegada t'has trobat amb algun xerraire que ven cures «miraculoses» per a malalties incurables o aquestes cremes que se suposa rejoveneixen el cos, passant per la fina selecció de productes per baixar de pes amb tes i receptes màgiques. Doncs aquest, torna a ser un cas d'aquest tipus.

Però en aquest cas, l'engany va arribar encara més lluny. Una falsa infermera va impartir sis matèries i fins i tot va assessorar titulats en una universitat, enganyant a tots els alumnes completament. El problema és que no es van adonar durant dos anys.

Universitat de les Amèriques, Santiago de Xile. | Cedida.

Segons el canal de notícies Chilevisión, la dona va ser identificada com Karina Loreto Ramírez Muñoz, qui deia ser una professional titulada a la Universitat Catòlica de Xile. A més, al seu currículum deia clarament que havia treballat en hospitals públics del país, però era totalment fals.

Els mateixos alumnes es van adonar de l'estafa quan van veure que no dominava el vocabulari adequat per a la professió i que quan algú li preguntava com es feia alguna cosa, no tenia ni idea de què respondre. A més, la dona no deixava que gravessin a les seves classes o que fessin fotografies. La professora era tan «particular» que fins i tot assistia de vegades amb una corona de paper rosa a fer càtedres.

Els alumnes en el moment de conèixer la notícia| Cedida.

La dona en qüestió va impartir classes de bioètica, procés d'atenció d'infermeria, metodologia de la recerca, procés d'atenció d'infermeria II, seminari de grau i infeccions associades a l'atenció a la salut. A més, va assessorar diversos titulats, la qual cosa posaria en evidència a diversos professionals de la universitat. Òbviament la dona ja ha estat desvinculada de la Universitat i s'enfronta a diverses denúncies.


Comentaris

envia el comentari