rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una jove aconsegueix que el seu gos torni a veure la neu en ple estiu abans de ser sacrificat

La jove va complir el somni del seu gos

 

La jove Ashley Niels i el seu gos Spunky porten 12 anys compartint moments. Fa uns anys, tots dos van traslladar-se a Texas, però ella li va prometre que tornaria a portar-lo a jugar a la neu, com quan vivien a Wisconsin. El que més li agradava a l'animal era córrer i jugar amb la seva propietària, però a Texas era complicat que el seu somni es tornés a fer realitat. 

Fa pocs mesos però van diagnosticar un càncer terminal a la seva mascota. Llavors, Ashley va recordar la seva promesa, molt complicada de complir sent estiu a Texas. Ella volia que Spunky pogués tenir un últim dia feliç a la neu com solien fer i en aquest moment va ser quan els seus companys de feina es van mobilitzar.

 

Ashley treballa al Centre de Control Animal d'Austin, una gossera de sacrifici que s'ocupa d'uns 18.000 animals cada any, així que al seu entorn comprenen perfectament el que un gos significa per a la seva família. Així que, entre tots, van aconseguir els diners suficients per llogar una màquina de neu i la van portar a casa d'Ashley, al seu jardí. Així va poder, d'alguna manera, complir la seva promesa. Un moment de felicitat compartida encara que no fos neu de debò.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris