rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Una jove, censurada a Facebook per estar massa grassa

La xarxa va revoltar-se a crítiques contra Facebook

Tess Holliday, a la imatge censurada per Facebook. Foto: Facebook.

 

Nova polèmica al voltant de Facebook. La censura de la companyia és notícia molt freqüentment i cada dia sorprèn amb un nou cas com el que recull aquest dimarts La Vanguardia. La darrera polèmica la capitalitza Tess Holiday, una model XL que ha penjat a la xarxa social un esdeveniment il·lustrat amb una imatge de la dona amb un biquini. El títol de l'esdeveniment era «Feminista i grassa», i una imatge gens ofensiva va ser eliminada per Facebook.

 

 

L'explicació donada era que «violaven les directrius dels anuncis de Facebook». L'empresa que havia creat l'esdeveniment va queixar-se a la companyia que, amb l'explicació que els va donar, va agreujar encara més l'assumpte. «Els anuncis no poden representar un estat de salut o un pes corporal extremadament indesitjable», argumentaven.

 

L'empresa, furiosa, va decidir explicar el cas arreu. Les crítiques generades cap a Facebook han fet que la companyia hagi restablert la imatge. Des de l'empresa s'assegura que diàriament es revisen milions d'imatges i asseguren que aquesta no viola en absolut les normes.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris