Una jove de 19 anys en estat molt greu després de ser atropellada per un cavall a les festes de Maó

Pateix un traumatisme cranioencefàlic greu i un traumatisme toràcic

Una jove de 19 anys que aquest dijous a la tarda va ser atropellada per un cavall desbocat, un cop finalitzada l'ovació de les festes de la Mare de Déu Gràcia de Maó, a Menorca, es troba en estat molt greu a la Unitat de Vigilància Intensiva de l'Hospital de Son Espases, on va ser traslladada ahir a la nit. Des de l'Hospital Mateu Orfila de Maó, on la noia va ser atesa en un primer moment, han confirmat que pateix un traumatisme cranioencefàlic greu i un traumatisme toràcic.

Set persones més van ser ateses al centre sanitari menorquí a causa d'aquest succés, que es va produir quan un cavall que estava sent introduït al seu remolc es va desbocar i va xocar amb un altre cavall cavalcat per una noia. Tots dos equins van galopar sense control a través del carrer de S'Arraval fins que van impactar amb un grup de persones a la zona del Pont de Sant Roc, causant el pànic entre els presents.

Una dona de 20 anys va patir un traumatisme abdominal i en aquests moments segueix ingressada en planta en estat greu, encara que es troba estable. No obstant això, continuarà a l'hospital al llarg de tot el cap de setmana. Per la seva banda, una jove de 16 anys amb traumatisme cranioencefàlic lleu i policontusions segueix ingressada en planta i la seva evolució és favorable, així com la d'un home de 39 anys que continua en observació en Urgències amb policontusions. Tres ferits més, una noia de 15 anys, una dona de 27 anys i un home de 65 anys, ja han estat donats d'alta.


Comentaris

envia el comentari