IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una jove, ingressada a causa d'un bronzejador

El producte feia tres anys que havia estat retirat

Imatge de Lucy Fowler, la noia afectada. Foto: Mail Online.

Quan arriba el bon temps, molta gent utilitza bronzejadors instantanis perquè la seva pell no es vegi tan blanca. Però probablement Lucy Fowler no ho tornarà a provar. Segons explica Mail Online, la noia de 25 anys va decidir ruixar-se les cames i els braços amb un d’aquests productes. Després de la seva aplicació, va començar a notar que li faltava l’aire i s’ofegava, i ràpidament va trucar a una ambulància.

Una vegada a l’hospital, els metges van començar a indagar què havia passat i van comprovar que tenia relació amb el bronzejador que havia utilitzat. Però aquest no va ser l’únic descobriment, la sorpresa més gran va ser quan van saber que aquest producte concret s’havia retirat del mercat feia tres anys després que altres persones haguessin tingut problemes de respiració en inhalar-lo. La protagonista es va recuperar després de quatre dies, però ha assegurat que mai més tornarà a utilitzar cap producte de la marca St. Tropez, que és la del bronzejador.

Per la seva banda, la marca ha dit als seus clients que l’incident que ha patit Lucy Fowler es tracta d’un cas aïllat, però ha advertit que no comprin aquest producte que va ser retirat encara que algunes botigues el segueixin comercialitzant. Els representants de St. Tropez també han assegurat que van posar-se en contacte amb la noia per conèixer el seu estat de salut.


Comentaris

envia el comentari