IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una mare cau amb el seu nadó d'una altura de 9 metres i el petit no pateix cap ferida

L'instint de protecció d'aquesta dona ha fet la volta al món

La mare amb el petit Daniel. Foto: cedida.

La Jennifer Duncan conduïa el seu cotxe ara fa uns dies cap a l'escola bressol per deixar-hi el seu fill, en Daniel, de tan sols 8 mesos. Poc s'esperaven que, en creuar un pas a nivell, tindrien un accident que els obligaria a baixar del cotxe ràpidament per demanar ajuda. Per si fos poc, just quan van travessar el carrer, un cotxe que venia en sentit contrari va frenar de cop per deixar-los passar, però el vehicle que anava darrere no va poder fer el mateix i va arrossegar el primer cap a la Jennifer i el Daniel.

El xoc va fer caure els dos des d'una alçada de 9 metres. Els metges van arribar ràpidament i, per sorpresa de tots, van veure que el bebè no tenia cap ferida, ja que la mare l'havia protegit amb el seu propi cos mentre queien.

El pont des d'on van caure Foto: cedida

Sorprenentment, la Jennifer també va sobreviure tot i patir ferides greus i perdre una cama, que li van haver d'amputar per sota del genoll. El petit Daniel només va tenir dues rascades. Aquesta història de protecció ha arribat a la CNN i molts altres mitjans. De fet, en un d'ells, l'advocat de la Jennifer parlava així d'ella: «És una jove notable i que hagi estat capaç, ja sigui per instint o per decisió conscient, d'oblidar-se la seva pròpia seguretat per protegir el nadó és impressionant»

  

  


Comentaris

envia el comentari