rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una mare desitja la mort del seu fill després de passar per una dolorosa malaltia

Isaiah va passar un calvari durant un any
Imagen del pequeño enfermo. | Facebook.

 

Aquesta mare es va veure en una situació tan extrema que fins i tot va desitjar que el seu fill morís. Stephanie Smith té 35 anys i un fill anomenat Isaiah, quan aquest va néixer tot eren alegries fins que va aparèixer una cosa estranya a la pell del seu fill de tres mesos. Va detectar que cada vegada que el petit estava exposat a algun perfum o forta olor, li surten erupcions fins al punt que la pell de Isaiah comença a sagnar i a humitejar-se. Primerament els metges li van diagnosticar un greu èczema i li prescriuen una crema amb esteroides. Tot i els medicaments el cos de Isaiah enrogeix per complet i l'erupció torna pitjor que abans. Li posa més crema, sembla que millora però encara li torna a sortir amb més força, li cau també el pèl i gairebé no respon.

«Els metges que van veure a Isaiah em van dir que era solament un èczema, diu Stephanie, la mare. «Em van dir que no l'havia de seguir alletant, perquè la proteïna de la llet podia fer-ho tot molt pitjor». Cinc mesos després Isaiah va sofrir un episodi especialment greu i la pell se li va desprendre del cos. La mare el va portar a l'hospital on el van tractar amb esteroides encara més forts i en poc temps va millorar però l'endemà passat va tornar el malson i el petit no pot deixar de cridar de dolor.

 

Segons No lo creo, com a solució el va embolicar en gases medicinals, li va untar crema pel cos i el va posar sota l'aigua que és on se sentia millor. «Semblava com si no tingués pell. Els seus dolors eren constants. Una vegada va ser tan horrible que vaig pensar: si la seva vida ha de ser així, per favor, emporta-te'l amb tu, Senyor».

 

Imatge d'Isaiah sota l'aigua. | Cedida.

Veient que els metges no solucionaven el problema, Stephanie va investigar a Internet i va decidir deixar de donar-li esteroides i aplicar-li les locions i cremes més suaus posibles. La combinació de cymbopogon citratus i zinc és la que millor li va funcionar i Isaiah va anar millorant.

 

Ara deu mesos després de deixar de prendre els esteroides, la pell de Isaiah està bé de nou i ara és un nen normal d'un any. «Hem perdut el primer any de la seva vida. No podia besar-ho ni abraçar-lo. No obstant això, ara podem abraçar-ho tot el temps. A Isaiah li encanta abraçar!», afirma la mare contenta.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris