Una mare desitja la mort del seu fill després de passar per una dolorosa malaltia

Isaiah va passar un calvari durant un any

Imagen del pequeño enfermo. | Facebook.

Aquesta mare es va veure en una situació tan extrema que fins i tot va desitjar que el seu fill morís. Stephanie Smith té 35 anys i un fill anomenat Isaiah, quan aquest va néixer tot eren alegries fins que va aparèixer una cosa estranya a la pell del seu fill de tres mesos. Va detectar que cada vegada que el petit estava exposat a algun perfum o forta olor, li surten erupcions fins al punt que la pell de Isaiah comença a sagnar i a humitejar-se. Primerament els metges li van diagnosticar un greu èczema i li prescriuen una crema amb esteroides. Tot i els medicaments el cos de Isaiah enrogeix per complet i l'erupció torna pitjor que abans. Li posa més crema, sembla que millora però encara li torna a sortir amb més força, li cau també el pèl i gairebé no respon.

«Els metges que van veure a Isaiah em van dir que era solament un èczema, diu Stephanie, la mare. «Em van dir que no l'havia de seguir alletant, perquè la proteïna de la llet podia fer-ho tot molt pitjor». Cinc mesos després Isaiah va sofrir un episodi especialment greu i la pell se li va desprendre del cos. La mare el va portar a l'hospital on el van tractar amb esteroides encara més forts i en poc temps va millorar però l'endemà passat va tornar el malson i el petit no pot deixar de cridar de dolor.

Segons No lo creo, com a solució el va embolicar en gases medicinals, li va untar crema pel cos i el va posar sota l'aigua que és on se sentia millor. «Semblava com si no tingués pell. Els seus dolors eren constants. Una vegada va ser tan horrible que vaig pensar: si la seva vida ha de ser així, per favor, emporta-te'l amb tu, Senyor».

Imatge d'Isaiah sota l'aigua. | Cedida.

Veient que els metges no solucionaven el problema, Stephanie va investigar a Internet i va decidir deixar de donar-li esteroides i aplicar-li les locions i cremes més suaus posibles. La combinació de cymbopogon citratus i zinc és la que millor li va funcionar i Isaiah va anar millorant.

Ara deu mesos després de deixar de prendre els esteroides, la pell de Isaiah està bé de nou i ara és un nen normal d'un any. «Hem perdut el primer any de la seva vida. No podia besar-ho ni abraçar-lo. No obstant això, ara podem abraçar-ho tot el temps. A Isaiah li encanta abraçar!», afirma la mare contenta.


Comentaris

envia el comentari