Una mare es desmaia davant la seva filla per una sobredosi

Aquest cas se suma a altres similars ocorreguts recentment a Ohio

El vídeo recull com diumenge passat, 18 de setembre, una nena de dos anys plora desconsoladament davant la imatge de la seva mare, que jeu inerta en el passadís d'un supermercat de la ciutat nord-americana de Lawrence (Massachusetts). La petita va intentar en més d'una ocasió reanimar sense èxit la seva mare, víctima d'una sobredosi, agafant-la del braç, segons informa The Sun.

La dona, de 36 anys, no va reaccionar davant la insistència de la seva filla, que es va acostar per aixecar-li el cap i fins i tot li donava copets per tractar de reanimar-la. Finalment, va ser traslladada a l'hospital, on van haver d'utilitzar dues dosis de naloxona, un medicament utilitzat per revertir els efectes per sobredosis d'opiacis i heroïna, per reanimar-la. Les autoritats van trobar en la seva bossa palletes i bosses de plàstic amb droga. Es preveu que la mare sigui acusada de negligència infantil. La menor es troba sota custòdia policial.El vídeo, que va gravar un client de l'establiment, va ser publicat per la policia per promoure la conscienciació de la població i mostrar «la dura realitat del que l'addicció a les drogues pot fer-li a una persona». Diversos usuaris de les xarxes socials han criticat la inacció d'aquelles persones que van veure l'escena i no van intervenir per ajudar la mare ni la nena.

A principis d'aquest mes, la policia de la ciutat d'East Liverpool (Ohio, EUA) també va publicar dues impactants fotografies en les quals pot veure's a dues persones inconscients per sobredosis en un cotxe mentre un nen de quatre anys era testimoni de l'escena en la part posterior del vehicle. "Tenim l'esperança que aquesta història pugui convèncer a altres drogoaddictes perquè hi pensin dues vegades abans d'injectar-se aquest verí mentre tenen a un nen sota la seva custòdia", explica la policia.


Comentaris

envia el comentari