IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una mare publica fotos del seu fill al llac del caiman d'Orlando una hora abans de la tragèdia

Jennifer Venditti ha fet públiques les imatges en defensa dels pares de Lane Graves

La tragèdia de Lane Graves, el nen que va morir ofegat després de ser arrossegat per un caiman a un parc Disney d'Orlando, ha aixecat molta polèmica aquesta setmana. El nen estava jugant tres metres més enllà d'un cartell que prohibia banyar-se a l'aigua però que, en canvi, no advertia de la presència d'animals perillosos. Malgrat això, s'han sentit crítiques als pares per permetre al petit acostar-se a l'aigua.

Això ha fet reaccionar Jennifer Venditti, una mare americana que una hora abans de la tragèdia de Graves, cap a les 20.00 hores de dimarts, passejava amb el seu fill Channing, de tres anys, pel mateix indret. Mare i fill també van acostar-se al Llac dels Set Mars, on es va produir la tragèdia, i el nen va estar jugant amb l'aigua. «És una llacuna artificial, amb sorra de platja, tobogans aquàtics, restaurants al voltant... mai no hagués dit que hi havia cocodrils», explica la mare.

Amb aquest parer, Venditti ha volgut sortir en defensa dels pares de Lane Graves, donant exemple de la manca d'advertiments a la zona. Al seu compte de Facebook, ha difós imatges del seu fill jugant a l'aigua per demostrar que no és una qüestió d'irresponsabilitat dels pares, sinó que li hauria pogut passar a qualsevol. El Daily Mail publica la informació i les imatges:

 


Comentaris

envia el comentari