Una mare queda en coma després del part i torna a la vida gràcies al seu nadó

La intuïció de la infermera va salvar la vida de la jove mare

Shelly amb la petita Rylan. Foto: Cedida.

La jove Shelly Cawley, de Concord, Carolina del Nord, mai va pensar que ser mare la marcaria tant per a tota la vida. Aquesta dona de 23 anys es va posar de part i davant de petites complicacions, els metges van decidir fer-li una cesària. I aquí comença la increïble història de Shelly.

La petita Rylan neix completament sana, no obstant això, un coàgul de sang que es forma durant l'operació deixa a la mare sumida en un profund coma. Els metges, de fet, la donaven per morta. Fins que una infermera va tenir una brillant idea. «Sabíem que el contacte de la pell de la mare amb el seu nounat pot ser molt beneficiós per aquest, així que per què no provar-ho amb l'efecte contrari?» explica. Així que, van prendre a la petita nua i la van col·locar al pit de la mare en coma.

Shelly va caure en un coma després del part. Foto: Cedida.

Tan aviat com Rylan va sentir la calor de la seva mare, va caure en un plàcid somni. Però després de deu eterns minuts, la nena va fer un enorme crit que va sorprendre a tots els presents. I llavors, va ocórrer una cosa increïble. El monitor cardíac de Shelly va tornar a la normalitat i el coma es va estabilitzar, despertant-se una setmana després i veient per primera vegada a la seva filla. «Vaig mirar a la meva filla als ulls i vaig pensar que era el nadó més bonic del món», diu Shelly. «Sé que totes les mares pensen el mateix dels seus fills però nosaltres vam tenir una connexió especial després de tot el que va passar» explica emocionada. Ara, la petita Rylan acaba de celebrar el seu primer aniversari i la seva mare explica orgullosa, com la seva filla li va salvar la vida només néixer.


Comentaris

envia el comentari