IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

Una mare soltera de dos fills amb síndrome de Down publica com se sent

El text ha tingut una gran repercussió a les xarxes socials

Imatge de Eliana Tardio i els seus dos fills. Foto: Babble.

Eliana Tardio és mare soltera i té dos fills amb síndrome de Down. Sempre li pregunten com se sent per aquest fet i si la seva vida no és molt complicada. Farta que tothom volgués saber el mateix, va decidir escriure i publicar una carta on diu tot el que pensa. El text ha tingut una gran acceptació i ha comptat amb múltiples comparticions a les xarxes socials.

En aquesta carta, diu que «quan la gent pregunta com és criar a dos nens amb síndrome de Down, no sempre estic segura de com respondre». «La veritat és que, com a mare, simplement són els meus dos fills. El «amb síndrome de Down» és una part de la frase en què no penso gaire, per ser honesta, s’ha convertit en un aspecte bastant irrellevant mentre el meu viatge com a mare soltera continua». Tardio admet que al principi es preocupava per l’opinió pública, però que ara és més forta i és precisament la seva família qui li dóna aquesta força per tirar endavant.

També assegura que «la nostra vida és bastant típica tot i ser tan atípica» i que sempre es donen suport entre ells, com a qualsevol família. «Aquest és el vertader amor, i no pot ser canviat o afectat per les etiquetes», sentencia. Un referent per a totes les mares que es troben en situacions similars i han de suportar una gran pressió social.

El text es pot llegir sencer a la pàgina Babble, que és on es va publicar originalment. 


Comentaris

envia el comentari