Una menor anuncia que està embarassada del seu pare a Facebook

Ambdós afirmen que les relacions són consentides

 

Estar embarassada és sinònim d'alegria en molts casos, sobretot quan es tracta de dues persones que fa temps que intenten tenir un fill. Tanmateix però, si és un embaràs precoç, les coses canvien perquè segurament no serà desitjat i moltes vegades succeeix de la pitjor manera que us podríeu imaginar.

Aquest és el cas d'una menor de 14 anys que ha fet públic a les xarxes socials que està embarassada i tindrà el seu nadó aviat. Acompanyant el text ha penjat una foto que ha deixat sorpresos els internautes, ja que molts creuen que la jove és massa petita i no està preparada. A més, acompanyant el text, diu que prefereix que li diguin mareta a mama i una esgarrifant afirmació sobre qui és el seu pare. El pare de la criatura és el seu mateix progenitor, ella mateixa afirma que l'estima i que és l'amor de la seva vida.

Les xarxes van bullir amb aquesta revelació i immediatament les autoritats van començar a investigar el cas d'una presumpta violació i abusos, ja que segons expliquen a curiosidadesraras ho fa d'ençà que ella tenia 10 anys. Tot i això, la menor ha afirmat que era consentit i que el seu pare era innocent i aquest va afirmar que era la seva filla que l'incitava des de fa anys. Per últim, la tercera en discòrdia, la mare i exparella del futur pare encara ha de declarar però probablement testificarà en la seva contra.


Comentaris

envia el comentari