Una menor és violada més de 43.000 cops fins a ser rescatada

La història és terrible

La noia va veure's inmersa en un món que ella no havia triat amb només 12 anys. Foto: Cedida

Terrible història la que protagonitza una nena mexicana. Karla Jacinto, una nena de 12 anys, va cometre l'error d'enamorar-se molt jove de la persona equivocada. L'home, a qui ella li va brindar tot el seu jove amor, la tractava com una princesa fins que va decidir abandonar casa seva per marxar amb ell. A partir d'aleshores, segons relata Nolocreo, la història va canviar totalment. I és que, l'home amb qui va marxar la noia va resultar ser un proxeneta.

Així, la noia va ser obligada des del primer dia a prostituir-se, a més de maltractada físicament. Una pràctica que l'home també duia a terme amb altres noies joves. Finalment, l'home va decidir vendre la noia que ho havia deixat tot per ell. Un fet que va portar a la Karla a ser explotada sexualment cada dia, des de les deu del matí i fins al migdia, havent de mantenir relacions amb un mínim de 30 homes diaris, entre ells, policies, pastors d'esglésies, polítics...

Amb 16 anys, la noia va ser rescatada per una organització i, mirant enrere, va adonar-se que havia arribat a tenir fins a més de 43.200 relacions sexuals. Tot i així, ella va unir-se a l'organització que la va ajudar per tal d'ajudar a altres dones que han passat pel mateix que ella. Un fet que, assegura, fa que arrisqui la seva vida cada dia. I és que, la policia mira cap a una altra banda.


Comentaris

envia el comentari