rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Una nena de 13 anys aconsegueix escapar després d'un any segrestada pel germanastre i padrastre

La tenien emmanillada a una biga del soterrani

L'exterior de la casa. Foto: cedida.

 

Una jove de 13 anys ha aconseguit escapar-se després d'estar encadenada al soterrani de casa més d'un any. Els segrestadors eren el seu padrastre, Timothy Ciboro, i el seu germanastre, Estiguin Ciboro, que ja han estat detinguts.

Per sort, la noia ha pogut fugir i aproximar-se a casa d'un conegut, on ha trucat a la policia i ha explicat que es va poder lliura de les manilles que l'encadenaven a la biga mestra del soterrani aprofitant un descuit dels seus captors, que havien anat a córrer. La policia va acudir ràpidament al domicili i va detenir els dos homes, que ja provaven de fugir en una furgoneta al costat d'altres dos germans de la nena, segons CBS News.

La noia va explicar l'infern que ha viscut aquest darrer any: havia estat encadenada pel turmell a la biga de l'habitatge. Va confessar també que l'alimentaven a base de sobres i era obligada a realitzar les seves necessitats en una galleda. Els serveis socials, explica el diari La Información, ja tenien constància d'incidents anteriors amb aquesta família. Ara fa dos anys, un veí va alertar a les autoritats després de veure un dels nens menjant de les escombraries. Tot i això, no van poder retirar la custòdia en no trobar símptomes de desnutrició en els nens.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris