Una nena de sis anys salva el seu germà d'onze mesos un d'un incendi a Gal·les

El va anar a buscar al bressol i el va treure al carrer

Imatge de la nena que va salvar al seu germà. | Cedida.

Kelsey Davies, una nena de sis anys, és tota una heroïna. Va aconseguir salvar de les flames el seu germà petit d'onze mesos quan es va declarar un incendi al domicili de la seva família a Pontardawe al Sud de Gal·les aquest passat dilluns.

La nena va arriscar la seva vida per salvar al petit Andreu que estava al bressol i el va aconseguir baixar des del segon pis, però tràgicament no va poder salvar la vida del seu altre germà en Jac, de quatre anys, que va morir a l'incendi. Tot i això, ella va intentar tornar a entrar al domicili després de deixar fora de la casa al més petit però les flames eren massa grans i en Jac va morir a la seva habitació.

Pel que fa a la mare dels nens, Jenny Davies, va elogiar a la seva filla «Kelsey és increïble, ella va agafar l'Andrew de la cuna i el va treure de la casa. Estic molt orgullosa d'ella, però mai no podré oblidar el meu petit Jac». Segons The Sun, quan es va encetar l'incendi la Kelsey va ser la primera que es va despertar i va alertar a tots. A més, va obrir una finestra i va cridar demanant ajuda desesperadament abans de salvar l'Andrew.

  


Comentaris

envia el comentari