Una noia amb obesitat mórbida perd 55 quilos en nou mesos de forma natural

Kate Writes va arribar a pesar 120 quilos amb 25 anys i gràcies a una alimentació saludable i al CrossFit va aconseguir reduir radicalment el seu pes

Imatge del canvi de Kate. Foto: Cedida.

Kate Writer és una jove qui amb 25 anys va arribar a pesar 120 quilos per portar uns mals hàbits alimentosos. Increïblement, en menys d'un any, va reduir 55 quilos i ara llueix gairebé com una persona nova.

El seu problema va ser que, durant anys, Kate guanyava almenys 10 quilos per any a causa d'una pèssima rutina alimentària que incloïa cinc menjades i dos sopars al dia. Això li va provocar que comencés a experimentar problemes de salut i un dolor terrible en els peus després de la seva jornada de treball que li impedia fins i tot conduir de tornada a casa.

Això li va fer prendre una determinació i començar una estricta dieta combinada amb un règim d'exercici extenuant basat en l'entrenament CrossFit. Així doncs, Kate va començar a retallar les seves calories: al principi, solament consumia 1.200 calories diàries, però quan va introduir l'exercici en el seu moment a dia va haver d'augmentar a 2.000 perquè el seu cos pogués seguir el ritme de treball que li exigia. En una setmana va perdre al voltant de 8 quilos i després d'un mes de fer seguiment estricte de què menjava, ja es va situar per sota dels 100 quilos.

Després de 9 mesos ja havia perdut cinc talles i pesava uns 65 quilos. Ara, Kate se sent orgullosa i assegura que «la gent quan veu les meves fotos de l'abans i després dóna per fet que m'he sotmès a cirurgia, però no». Kate va deixar el seu treball com a venedora i ara és una entrenadora de CrossFit que ajuda a una altra gent a superar els seus problemes de sobrepès.


Comentaris

envia el comentari