ÚLTIMA HORA

Trets i càrregues dels Mossos a Barcelona

Una noia es va fer diverses fotos en bikini sense saber que estava embarassada de cinc mesos

Prendre el sol i gaudir de la festa: així era el dia a dia d'una jove que es trobava de vacances a Magaluf, Mallorca. No obstant això, sense saber-ho, es trobava a poques setmanes de donar a llum

Jackie Owings, una jove britànica de 22 anys, va decidir passar les seves vacances de l'any passat a Magaluf, juntament amb les seves amigues per gaudir de la platja i de la festa. Allí, la jove es va prendre unes quantes fotos en bikini sense saber que una nova vida s'estava formant dins del seu cos, segons informa el Daily Mail. De fet, Jackie estava embarassada de 5 mesos en aquell moment.

 

Una de les fotos que es va fer a Magaluf. | Cedida.

 

«Havia estat prenent pastilles anticonceptives, el meu període mai va canviar i tampoc vaig tenir cap signe d'embaras», va declarar la jove. En tornar al Regne Unit, va trencar aigües mentre treballava de cambrera. «Llavors vaig recordar que m'havien receptat antibiòtics per una infecció al pit nou mesos abans. Em vaig adonar que devien haver anul·lat l'efecte de la píndola», explica.

 

Una vegada va donar a llum, va escriure un missatge a la seva parella Jack, amb el qual portava sortint de forma intermitent 3 anys, per comunicar-li la notícia. La jove va explicar que en Jack va pensar que estava fent broma, però quan li va enviar una foto amb el seu fill en braços, el jove va afanyar-se per ser al seu costat. Actualment, viuen tots junts a casa de la mare de Jack.

 

Jackie amb el seu fill. | Cedida.

 

«Quan penso ara en les festes salvatges amb les meves amigues, em sento molt culpable, però jo no tenia ni idea que estava embarassada. Afortunadament, els doctors em van dir que no hi havia cap dany en el nadó», explica Jackie.

Comentaris