Una noia va ser enganyada per un proxeneta i violada més de 43.200 vegades amb només 16 anys

Finalment, va poder ser alliberada per una organització de voluntaris

 

Karla Jacinto tenia només dotze anys quan creia que havia trobat l'amor de la seva vida. Un home gran li va prometre posar-li el món als seus peus i li deia que era la seva princesa, ja que, ningú l'estimaria ni l'estimarà com ell. Llavors Karla va cometre el pitjor error de la seva vida i va marxar del seu poble per emprendre una nova vida amb aquest home. Per desgràcia va resultar ser un proxeneta.

L'home es dedicava al tràfic de moltes nenes com Karla, a la qual va obligar a prostituir-se tan bon punt va sortir del seu poble. L'home li pegava brutalment, li escopia a la cara i la va ferir de gravetat amb una planxa. Llavors, va decidir emportar-se a la jove a la seva ciutat d'origen a Mèxic per vendre allí a Karla. Des de les deu del matí fins a la tarda, Karla bregava amb els clients, cada dia, durant quatre anys. Durant el dia, havia de tenir trenta clients o més. A més, els homes l'enganyaven dient-li que era impossible sortir d'aquesta situació i ningú volia ajudar-la. Però amb el pas del temps, la jove va descobrir que enviaven expressament als seus clients, entre ells policies, pastors de l'església, polítics, etc.

 

Però quan la jove va complir els setze anys, va veure el final del seu martiri. Karla va ser alliberada per una organització de voluntaris i llavors la jove va fer un terrible càlcul. Abans de ser alliberada, l'havien violat més de 43.200 vegades. Una xifra realment terrible i impensable. Actualment, la jove no es dóna per vençuda i ha decidit unir-se als seus alliberadors. Cada dia lluita contra la gran màfia que converteix a joves en esclaves sexuals. Actualment té 23 anys i explica: «Quan em desperto als matins, no sé si estaré viva aquesta nit. La mort s'amaga després de cada cantonada pel que faig».