Una olla de pressió gairebé posa fi a la seva vida i la del seu marit

Va patir cremades al 12% del seu cos

Imatge de la dona cremada. Foto: Cedida.

Molts tenim a la nostra llar tot tipus d'utensilis que ens ajudaran a cuinar més còmodament i sobretot gairebé com un professional. Entre aquests n'hi ha un de molt habitual, l'olla a pressió que gairebé tothom fa servir per preparar llegums, estofats o sopes, entre altres. Tot i que és una eina útil i efectiva també pot ser tota una bomba de rellotgeria.

Cassie Hodges i el seu marit Mark van ser una de les víctimes d'aquest estri. Estaven passant un diumenge en família i cuinant quan estaven cuinant amb l'olla de pressió per fer una sopa. Aquesta hauria tardat uns 25 minuts però de sobte quan gairebé ja estava la Cassie es va donar que no havia tancat correctament amb la clau l'olla. Per això la tapa es va moure cap a la posició de desbloqueig, va explotar i tota l'olla plena d'aigua bullent va saltar cap als dos pares.

Tal com explica Upsocl, ambdós van cridar demanant ajuda al mateix temps que van veure que el seu cos s'estava pelant per les greus cremades. Va arribar una ambulància i de resultes de l'accident a Cassie se li va cremar un 12% del cos i al Mark se li va cremar el seu estómac. La parella va sobreviure però van alertar a través de les xarxes a altra gent perquè anessin molt amb compte.


Comentaris

envia el comentari