rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una parella alemanya, acusada de torturar diverses dones abans de matar-les

La premsa alemanya ja l'ha catalogat com la "casa de l'horror"

La policia entrant a la casa de la parella. Foto: AFP.

 

Una parella va ser detinguda a Alemanya la setmana passada per maltractar i assassinar una dona, però la policia ha descobert aquest dimarts que almenys haurien assassinat a una altra. Les autoritats de Bielefeld estan sol·licitant la col·laboració ciutadana davant la possibilitat que hi hagi més víctimes, ja que han trobat indicis que aquests no van ser els dos únics casos.

 

La investigació apunta, gràcies a la confessió de l'arrestada, que ella, de 47 anys, i el seu marit, de 46, van matar també el 2014 a una dona de 33 anys, van trossejar el seu cadàver i, després de guardar les restes en un frigorífic temporalment, els van cremar a la xemeneia i van escampar les cendres pels voltants de la casa que compartien a Höxter (centre d'Alemanya). Davant d'aquest testimoni, i indicis que aquests dos casos no fossin únics, les forces de seguretat estan pentinant la casa dels acusats al detall a la recerca de noves pistes i buscant testimonis de possibles damnificats. «No podem descartar totalment que hi hagi mort una altra dona», va dir en roda de premsa el responsable de la investigació, Ralf Ostermann.

 

La fiscalia ja compta amb indicis d'algun cas de maltractament i abusos a dones per part de la parella, però que no van derivar en la mort de la víctima. En concret, la fiscalia va citar el cas d'una dona de Berlín que va relatar el seu cas a la policia després de reconèixer a la televisió l'habitatge rural de la parella, que els mitjans alemanys ja anomenen «la casa de l'horror».

 

Els investigadors se'n van adonar del tracte abominable que els acusats van dispensar a les seves víctimes, a les quals els van arrencar el pèl a estrebades, les van encadenar nits senceres a radiadors i a la banyera i els van copejar de forma sistemàtica. El motiu d'aquestes tortures, segons la teoria sobre la qual treballa l'equip policial amb ajuda d'un psicòleg, s'enquadra més en l'exercici del poder que en l'àmbit sexual, malgrat que s'han detectat «conductes sàdiques».

 

La fiscalia ha constatat una gran planificació en els dos detinguts, que trobaven a les seves víctimes escrivint anuncis per paraules en les seccions de contactes en mitjans de tota Alemanya i de la República Txeca. A més, van explicar que durant mesos van enviar missatges de textos a la mare de la víctima mortal del 2014 perquè cregués que seguia amb vida i la van registrar com «mudada a Holanda / Amsterdam» en el registre municipal. La detinguda va testificar a més haver estat maltractada per la seva parella, cosa sobre la qual la policia sembla que compta amb evidències. Ell, que nega totalment tots els fets pels quals se l'investiga, ja va complir prop de tres anys de presó per greus abusos a la seva exdona.

La setmana passada la policia va detenir la parella per la mort d'una dona de 41 anys, que va morir a conseqüència dels maltractaments que durant una setmana tots dos li van propiciar. La víctima va ser colpejada i obligada a dormir a terra d'una habitació sense calefacció i, quan el seu estat de salut va empitjorar notablement, la parella va decidir tornar-la a domicili, però es va avariar el cotxe en el qual la transportaven.

 

Llavors van cridar a una ambulància per traslladar la dona a un hospital i va ser en aquest centre mèdic on els especialistes van detectar indicis d'abusos i van alertar les forces de seguretat.

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris