YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una parella d'ancians de Texas moren agafats de la mà després de 58 anys casats

George va morir una setmana després del seu aniversari de noces mentre dormia. Tres hores després, Ora Lee va morir agafada de la mà del seu marit

George i Ora Lee. Foto: Cedida.

George i Ora Lee Rodríguez, un matrimoni de Sant Antonio, Texas, van complir 58 anys de casats el passat 1 de juny i el seu amor els va portar junts fins a l'eternitat, després de morir gairebé al mateix temps i agafats de la mà, tots dos amb 78 anys.

La parella es va conèixer quan eren adolescents i, després de gairebé sis dècades junts, els últims anys de la seva vida havien estats marcats per la demència que tots dos havien desenvolupat. Uns dies després del seu aniversari, George va ser hospitalitzat per una embòlia i Ora Lee va decidir romandre al seu costat a la mateixa habitació, cadascun al seu propi llit d'hospital.

  

El moment va ser captat per una de les filles de la parella. Foto: Cedida.

Una setmana després, George va morir mentre dormia. Tres hores després, i sense deixar d'agafar-li la mà en cap moment, Ora Lee va morir al costat del seu marit.

Corina, una de les tres filles del matrimoni, va descriure l'escena final dels seus pares com alguna cosa difícil de creure i que els deixa una gran lliçó de vida. «És alguna cosa que solament veus en les pel·lícules, jo no imaginava que ens pogués passar a nosaltres», va confessar la dona a la premsa local. Geòrgia, unes altres de les filles, va recordar que la seva mare solia fer broma dient que ella es «portaria al seu pare per davant el dia que morís o viceversa». I així va ser.


Comentaris

envia el comentari