VÍDEO EN DIRECTE

Caos, càrregues i màxima tensió a Barcelona

ÚLTIMA HORA

Els Mossos ja fan servir el canó d'aigua

Una parella tria com serà la seva filla en un banc d'esperma i aquest s'equivoca de donant

Aquesta és la història de Jennifer Cramblett i Amanda Zinkon
La parella. | Facebook.

 

Història curiosa la d'una parella formada per Jennifer Cramblett i Amanda Zinkon. Elles van decidir formar una família i que una de les dues es quedés embarassada a través de la fecundació in vitro. Per tal de dur a terme el procés, van anar a un banc d'esperma d'Ohio, als Estats Units. Allí van contractar el tipus de donant que volien per ser el pare biològic del seu bebè: ulls blaus, cabell ros i pell blanca.

 

Després d'haver concretat quin seria l'aspecte físic del donant d'esperma, Jennifer va ser inseminada i tot va sortir bé durant els nou mesos d'embaràs. Quan ella va donar a llum, les dues mares es van emportar el que per a elles era una «terrible» sorpresa: la nena era de pell negra. Segons les protagonistes expliquen, el banc d'esperma va canviar per accident la mostra del qui havia de ser el pare de la seva filla per la d'un altre, afroamericà.

 

Ambdues van haver d'enfrontar-se a la situació amb «l'angoixa, la decepció i la por» per la possibilitat de criar una nena que no fos de raça blanca. Ignoraven la cultura afroamericana i provenen d'una família conservadora que no l'acceptaria. Davant d'aquest error, la parella ha demandat el banc d'esperma per negligència, incompliment del contracte i frau. A finals d'aquest any, el jutge hauria de dictar sentència. Aquest judici, però, ha cridat l'atenció de tot el país, ja que ha fet que molts es qüestionessin si és adequada la maternitat de Jennifer i Amanda després de la seva reacció.

 

La família. | Facebook.
 
Mare i filla. | Facebook.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris