Una professora, acomiadada per fer aquestes preguntes als seus alumnes de 9 anys

L'examen va sorprendre els nens i les seves famílies

Una professora ha estat acomiadada després de protagonitzar unes estrambòtiques preguntes en un examen. Drogues, prostitució i violència eren els principals temes de les preguntes que va plantejar i que apareixien en un examen per a nens de nou anys. Un d'ells va fotografiar el fill i va enviar-lo a la seva mare, cosa que va provocar les queixes i la indignació dels pares dels seus alumnes.

A la dona, l'han acabat acomiadant. Aquestes eren les preguntes:

«Si a Dawyne li paguen $85 per cada truc de màgia que fa, quants trucs ha de fer per pagar un consum de crack diari de $800?»“Raúl vol vendre la lliura de cocaïna que va comprar per $40.000 i obtenir un 20% de guany, quantes boles d'una unça ha de fer per aconseguir-ho?»
 


«Desmond obté $200 per cada BMW que roba, 150 per cada Corvette i 100 per cada 4×4. Si roba 1 BMW, 2 Corvettes i 3 4×4, quants Corvettes més haurà de robar per obtenir $900?»«A Pedro el van condemnar a 6 anys de presó per assassinat. Si tenia $10.000 abans del delicte i la seva esposa en gasta 100 al mes, quants diners tindrà en sortir en llibertat?»«Leroy té 2 unces de cocaïna, si ven una bola 8 a Antonio per $320 i 2 grams a Juan per $85 cada gram, quant val la seva mercaderia al carrer?»
 

«Tyrone va deixar embarassades 4 noies de la seva colla. Si a la seva colla n'hi ha 20 en total, quin percentatge de noies va embarassar?»«Marvin va robar l'skate de Juan. Mentre Marvin se'n va amb l'skate a 20 km per hora, Juan carrega la seva Magnum 357. Si triga 20 segons a carregar-la, com de lluny estarà Marvin quan rebi l'impacte de bala?»


Comentaris

envia el comentari